FAQ:  Geboorte

Waarom zou ik een geboortereportage laten maken?

Omdat het - zonder twijfel - één van de meeste indrukwekkende momenten in je leven gaat zijn.

Een huwelijk, verjaardag, communie, allemaal hebben ze de aanwezigheid van een fotograaf (of in ieder geval een camera) gemeen. Waarom dan niet tijdens het meest bijzondere moment in je leven; tijdens hét moment dat jullie leven voor altijd zal veranderen?

 

Een geboortereportage is het eerste échte hoofdstuk van jullie kleine wonder.

Het vertelt een verhaal, schept helderheid, overzicht en helpt jullie om de herinneringen (aan deze bijzondere gebeurtenis) levend te houden.Hoe gaat het in z’n werk, zo’n geboortereportage?

Als jullie interesse hebben om door mij een geboortereportage te laten maken, dan kom ik een keertje (vrijblijvend) bij jullie langs voor een 'kennismaking- en wensengesprek'.
Tijdens zo'n gesprek licht ik o.a. mijn werkwijze toe, laat ik jullie foto's uit mijn "geboorteportfolio" zien en beantwoord ik jullie mogelijke vragen.

Als er een klik is en jullie met mij in zee willen gaan, zal ik vanaf week 37 – zeven dagen per week en 24 uur per dag - voor jullie bereikbaar zijn en in de startblokken staan.

Zodra hét moment (van regelmatige weeën) daar is, nemen jullie contact met mij op en kom ik zo snel mogelijk naar jullie toe. Dit kan bij jullie thuis, in het ziekenhuis of in een geboortecentrum zijn.

Ik blijf zolang de bevalling duurt en ook de eerste uren na de geboorte blijf ik aanwezig om de eerste bijzondere momenten vast te leggen.


En tijdens de bevalling dan?
Tijdens de bevalling ben ik er niet.. tenminste, zo lijkt het!
Je kunt me vergelijken met het welbekende vliegje op de muur; jullie hoeven niet voor me te zorgen, hoeven niet tegen me te praten en hoeven niet 'leuk te doen' (het mág natuurlijk allemaal wel).
Jullie hebben al genoeg aan je hoofd!
Ik ga mee met de "flow", doe mijn werk en fotografeer alle bijzondere momenten om voor jullie een complete reportage te kunnen maken!


Worden onze foto's ook op de website geplaatst?
Hoewel het plaatsen van gemaakte foto's de beste reclame is die ik mij kan wensen, worden foto's alleen geplaatst wanneer jullie hier toestemming voor geven.