Nieuw leven

De pijn van de weeën, de rust tussendoor en de steun van je partner.
De eerste liefdevolle blikken wanneer je jullie kleintje voor het eerst in je armen houdt.

Allemaal zeer belangrijke momenten, maar helaas ook precies dé momenten die je na een tijdje gaat vergeten.

Onschatbare waarde

Een geboorte gaat - zonder twijfel - één van de meeste indrukwekkende momenten in je leven zijn.
Tijdens zoiets belangrijks hoor je jezelf niet druk te maken over de foto’s (“is het dopje wel van de lens?” en “heeft de kraamverzorgster wel de juiste instellingen?”).
Richten jullie je op de geboorte, dan richt ik me op alles hier omheen; de emoties, de ondersteuning, de kracht, de tranen, de opluchting en natuurlijk de liefde.

Dit alles op een realistische maar nette manier.

Geboortereportage

Als jullie interesse hebben om door mij een geboortereportage te laten maken, dan kom ik een keer (vrijblijvend) bij jullie langs voor een 'kennismaking- en wensengesprek'.
Tijdens zo'n gesprek licht ik - onder andere - mijn werkwijze toe, laat ik jullie foto's uit mijn "geboorteportfolio" zien en beantwoord ik de vragen (die jullie ongetwijfeld zullen hebben).
Als er een klik is en jullie mij als geboortefotograaf willen, zal ik vanaf week 37 – zeven dagen per week en 24 uur per dag - voor jullie bereikbaar zijn en in de startblokken staan.
Zodra hét moment (van regelmatige weeën) daar is, nemen jullie contact met mij op en overleggen we (eventueel samen met de verloskundige) wanneer ik naar jullie toe kom. Dit kan bij jullie thuis, in het ziekenhuis of in een geboortecentrum zijn.

Na aankomst “verdwijn” ik...
Je kunt me vergelijken met het welbekende vliegje op de muur; jullie hoeven niet voor me te zorgen, hoeven niet tegen me te praten en hoeven niet 'leuk te doen' (het mág natuurlijk allemaal wel). Jullie hebben al genoeg aan je hoofd!
Ik ga mee met de "flow", doe mijn werk en fotografeer alle belangrijke momenten om voor jullie een complete reportage te kunnen maken!
Ik blijf zolang de bevalling duurt en ook de eerste uren na de geboorte blijf ik aanwezig om de eerste bijzondere momenten (zoals wegen, meten en aankleden) vast te leggen.

Een geboortereportage vertelt een verhaal, schept helderheid, overzicht en helpt jullie om deze bijzondere gebeurtenis te herinneren zoals het werkelijk was.


Wat zeggen anderen?

"Als ik de reeks foto’s van onze bevalling bekijk is het net of ik naar een documentaire kijk, zo realistisch en met oog voor detail heeft Lianne alles vastgelegd.
Ze was daar, zonder dat ze inbreuk maakte op mijn moment en proces.
Ook de verloskundigen gaven achteraf aan haar werkwijze en aanwezigheid als erg prettig te hebben ervaren, nooit liep ze in de weg of was een storende factor.
Ik kan Lianne als geboortefotograaf dan ook iedereen aanraden.
Het intieme, heftige, mooie en bijzondere aan een bevalling heeft ze met rust, oog voor detail maar boven al liefdevol vastgelegd."

- Lindsay


bevalling geboortefotograaf geboortereportage bevallingsfotografie bevallingsreportage geboorte Liefdevol Lianne fotografie Hoeven

Geboortereportage
(voorbeeldpakket)

€ 1250,-

Kennismaking- en wensengesprek
Vanaf week 37, 24/7 stand-by
Vanaf ong. 5-6 cm. ontsluiting tot 2 uur na de geboorte
Minimaal 100 foto's
Back-up fotograaf
Inclusief reis- en (eventuele) parkeerkosten

Mocht dit bovenstaande nou nét niet zijn wat jullie in gedachten hebben, laat het me weten!
Willen jullie bijvoorbeeld heel graag een mooi fotoalbum van de reportage of hebben jullie interesse in een combinatiepakket met zwangerschap- en newbornfotografie?

Ik maak graag een offerte op maat!