- Newborn -


Dat kleine neusje, die zachte handjes en ohhhh; die mini teentjes.
Jullie pasgeboren kleintje blijft maar kort zó klein als in die eerste weken.
Ik leg het met liefde voor jullie vast; het enige wat jullie hoeven te doen is genieten!

Een geweldige aanvulling in ieder babyalbum;
de eerste echte professionele foto's van jullie prachtige wonder of de eerste echte gezinsfoto’s waar jullie allemáál op staan.

Wanneer
Een newbornsessie reserveer je al tijdens je zwangerschap; je geeft mij je uitgerekende datum door en ik zorg dat er rond die datum voldoende ruimte in mijn agenda is.
Zodra jullie kleintje geboren is, nemen jullie contact met mij op en plannen we vervolgens samen een definitieve datum.

Bij een geposeerde newbornsessie zal dit zijn wanneer jullie kleintje ongeveer tussen de 6 en 15 dagen oud is.

Bij een lifestyle newbornsessie is deze periode iets ruimer; deze kan - als jullie dat willen - ook plaats vinden wanneer jullie kleintje een paar weken oud is.

Geposeerd / lifestyle
Bij een "geposeerde newbornsessie" moet je denken aan een (slapende) baby, liggend op een mooie, grote doek of knus in een schaal of mandje.
Er wordt gebruik gemaakt van verschillende accessoires zoals bijvoorbeeld een rokje, mutsje, knuffeltje of doek om de kleine in te wikkelen.
De foto’s draaien geheel om jullie kleine wonder en alles wordt op elkaar afgestemd; de poses, de accessoires, de omgeving maar bijvoorbeeld ook het (kunst)licht.
Een geposeerde newbornsessie vindt altijd plaats bij jullie thuis. Ik kom met mijn verplaatsbare studio (en een heleboel accessoires) naar jullie toe.

Bij een "lifestyle newbornsessie" blijven de eerder genoemde doeken of schalen achterwege; het is jullie eigen woonkamer en/of slaapkamer dat het “decor” vormt bij deze foto’s.
Niet alleen jullie kleintje wordt vastgelegd, maar ook papa, mama en eventuele broertjes of zusjes.
Door weinig te poseren (op af en toe een aanwijzing / tip na), ogen de foto’s natuurlijk, realistisch en zijn het vooral de oprechte momenten en emoties die jullie terug zullen zien.
Ook een lifestyle newbornsessie vindt plaats bij jullie thuis; in de vertrouwde omgeving.

 

Kleding
Een geposeerde newbornsessie is meestal ongekleed (op eventueel een luier na).
Alle gebruikte materialen worden na iedere sessie sowieso gewassen (hygiëne voorop!).
Bij een lifestyle newbornsessie is de keuze geheel aan jullie; het speciale eerste pakje, een serene witte romper, de puurheid van een ongeklede baby, of misschien juist een combinatie hiervan?

Kleding dat op elkaar afgestemd is (bij bijvoorbeeld de aanwezigheid van een broertje of zusje), doet het ook altijd erg goed op foto's.